Winterwandeling – Stamppotwandeling bij Natuurmuseum Holterberg

11:00 / uur

Stamppotwandeling bij Natuurmuseum Holterberg

Holterbergplein, Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug

Holten –  Eindig het oude jaar met een stevige winterwandeling en een niet minder stevige stamppot. Dat goede voornemen kan waar gemaakt worden op donderdag 28 december op de Holterberg. Het speciale winterarrangement begint met een bezoek aan Natuurmuseum Holterberg. Waarna de gidsen en verhalenvertellers van het museum u meenemen naar de meest geheime plekjes van de Sallandse Heuvelrug tijdens een anderhalf uur durende winterwandeling. Bossen, heidevelden, panorama’s en oude verhalen in de heksenkuil.
Bij terugkomst staat in restaurant Woody’s, tegenover het natuurmuseum, een heerlijk Oer-Hollands stamppotbuffet gereed.

Het programma begint om 11.00 uur.

Reserveren: 0548361979 /  info@museumholterberg.nl.
Volwassenen € 19,50,  Kinderen € 13,50.

Natuurmuseum Holterberg is gedurende de kerstvakantie dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur (25, 31 dec.,1 jan. gesloten).

Op tweede kerstdag komen ’s middags de Holtense Midwinterhoornblazers naar het Holterbergplein.

Natuurmuseum Holterberg – Holterbergweg 12 – Holten

natuurmuseum holterberg