Nacht van de Nacht op de Holterberg

Datum: 28-10-2017
21:30 / uur

Mysterie van de nacht

Natuurmuseum Holterberg organiseert zaterdag 28 oktober, tijdens de ‘nacht van de nacht’ het ‘mysterie van de nacht’

Een donkere en mysterieuze tocht door de bossen en over de heide van de Holterberg.

Waar zijn nog echte donkere plekken te vinden in een dichtbevolkt land als Nederland? Bijna nergens. Donkere nachten zijn belangrijk voor het welzijn van de natuur en daarnaast zijn deze nachten natuurlijk ook erg mooi om te beleven.

De gidsen en verhalenvertellers van Natuurmuseum Holterberg nemen u mee over de paden en de heide van de nachtelijke Holterberg. Op zoek naar de sterrenbeelden Cassiopeia,  de Dolfijn maar ook naar Old Minneke, de gevreesde heks van het Numendal en andere mysteries die het donker biedt.

De avond begint om 21.30 uur in het natuurmuseum met een inleiding, waarna de donkere Holterberg wordt opgezocht. Het programma zal ongeveer eindigen om half twaalf.
Kosten: volwassenen: € 7,50, kids  € 4,50. Inclusief een drankje onderweg.

natuurmuseum holterberg