Heidemarkt Holterbergplein

Datum: 19-08-2017

Heidekoning opent Heidemarkt Holterbergplein

Holten – Zaterdag 19 augustus (11.00 tot 17.00 uur) wordt op het Holterbergplein bij Natuurmuseum Holterberg een Heidemarkt gehouden. Onder de noemer Paarse Loper wordt hiermee het startsein gegeven voor een week bomvol activiteiten.

Opening

Voor de Heidekoning wordt een Paarse Loper uitgerold. Om klokslag 12.30 uur zal zijne hoogheid plaats nemen op zijn troon en de feestweek officieel openen  met  “Het sprookje van de paarse loper”. De Heidekoning  zal de hele middag aanwezig zijn.

Activiteiten

Op het plein is die dag een markt met live muziek,  pony’s, een springkussen en natuurlijk diverse marktkramen. Ook is er een demonstratie van een imker, een workshop vilten, ijsjes maken, armbandjes knopen en nog veel meer. Op die dag rijdt de Toek Toek een rondje door het  natuurgebied en Natuurmuseum Holterberg geeft korting. “Met de horeca en het natuurmuseum aan het Holterbergplein is het in de vakantie en in de weekenden een gezellig drukke boel”, aldus de organisatie.

Het natuurgebied de Sallandse Heuvelrug is bereikbaar vanuit Holten via de Holterbergweg.

Natuurmuseum Holterberg Holterbergweg 12  Holten.

Markt op plein Holterberg