Boekenweekactiviteit bij Natuurmuseum Holterberg

Datum: 11-03-2018
13:00 - 14:00 / uur

Boekenweekactiviteit bij Natuurmuseum Holterberg

Op zondag 11 maart kunnen bibliotheekleden gratis deelnemen aan een speciale rondleiding langs de natuurdiorama’s van Natuurmuseum Holterberg. Het Natuurmuseum en de Bibliotheek Rijssen-Holten organiseren deze activiteit ter gelegenheid van de Boekenweek die als thema ‘natuur’ heeft.

Medewerkers van het Natuurmuseum geven een rondleiding langs de diorama’s en vertellen daarbij mooie verhalen. De activiteit is gratis voor bibliotheekleden die zich aanmelden, niet-leden betalen € 1. Bovendien krijgen bibliotheekleden het boek van Kees Bos, de oprichter van het Natuurmuseum cadeau.
Bibliotheekleden die niet mee willen doen met de rondleiding kunnen de hele dag het museum bezoeken met 20% korting. Ook voor hen ligt er een gratis boek klaar.

Aanmelden kan tot 9 maart via www.bibliotheekrijssenholten.nl . De rondleiding begint om 13.00 uur en duurt ongeveer een uur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annelies Kremer,

annelieskremer@bibliotheekrijssenholten.nl , tel. 0548-513431