Avondwandeling, het donker tegemoet

Datum: 13-07-2017
21:00 / uur

Avondwandeling, het donker tegemoet

Holten –  De gidsen en verhalenvertellers van Natuurmuseum Holterberg nodigen u uit donderdagavond 13 en 27 juli mee te gaan op een tocht door de Holterberg, het donker tegemoet. De wandeling begint om 21.00 uur en start bij het natuurmuseum.

Voor het donker invalt en de natuur tot rust komt laten vogels zich nog even horen. Het roodborstje, familie van de nachtegaal, zingt zelfs nog als de zon allang verdwenen is. Reeën kruisen wellicht ons pad en wie weet  worden we opgeschrikt door de schreeuw van een bosuil of op de heide door de roep van een nachtzwaluw.

Wandelen door de Holterberg is wandelen door een gebied die in vroeger tijd gevreesd en gemeden werd. De namen Helhuizen, Diepe hel en Heksenweg herinneren aan lang vervlogen tijden.

Aanvang:  21.00 uur. Deelname: € 6,00, kids € 4,00 .

Reserveren. 0548-361979 of  info@museumholterberg.nl

MEDION DIGITAL CAMERA