Pasen – Paasweekend met kuikens, rovers, zangers en reizigers

Datum: 01-04-2018 t/m 02-04-2018

Paasweekend met kuikens, rovers, zangers en reizigers

Holten – Echte kuikens in het museum, vreemde eieren in het Bos van Daantje Das, een heuse paashaas en de opening van de splinternieuwe tentoonstelling “Rovers, zangers en reizigers“. Het maakt en bezoek aan Natuurmuseum Holterberg tijdens de paasdagen voor jong en oud tot een belevenis!

Moeder kip komt weer met  haar kuikens naar de Holterberg. Ze lijkt niks te leren, want weer zijn er kuikens ontsnapt! De kinderen gaan op zoek naar de verdwaalde kuikens. Is het mooi weer, dan ook naar het bos van Daantje Das. Daar  kun je op eerste en tweede paasdag speuren naar wel heel vreemde eieren. Wat gebeurt daar toch allemaal?  Na afloop krijgen de kids iets leuks. Beide paasmiddagen komt de paashaas langs.

Op eerste paasdag op klokslag 11.00 uur wordt door de eerste bezoeker geopend de nieuwe interactieve tentoonstelling “Rovers, zangers en reizigers”. Ontdek op een actieve manier het mooie maar ook gevaarlijke leven van vogels.

Natuurmuseum Holterberg – Holterbergweg 12 Holten  – www.museumholterberg.nl

pasen-ooievaar