Calendar

Activiteiten agenda Natuurmuseum Holterberg

aug
24
za
2019
Holtense Heidemars 2.0
aug 24 hele dag

Holtense Heidemars

De Holterberg is een geliefde plek voor wandelaars. Altijd kan je er wandelen, maar  een aantal keren per jaar worden speciale wandeltochten uitgezet. Befaamd was in het dorp “De Heidemars”. Deze tocht naar en over de bloeiende heide in augustus is vorig jaar door Natuurmuseum Holterberg nieuw leven in geblazen en zo’n succes dat er op zaterdag 24 augustus een vervolg is. Deze mars voor echte wandelaars van 10, 15 of 25 kilometer begint bij het museum op het Holterbergplein. Starten kan vanaf  08.00 uur. De wandeling gaat naar de mooiste plekjes van de Holterberg.

de-foto-van-de-holterberg

heidemars

aug
31
za
2019
Nachtvlinderexcursie op de Holterberg
aug 31 @ 22:00

Nachtvlinderexcursie op de Holterberg

Holten – Zaterdagavond 31 augustus .  Een nachtvlinderexcursie is een spannende gebeurtenis, want wie gaat er nu laat op de avond het bos in, gewapend met een pot stroop? Wie spant er een laken en zet er een felle lamp bij? Geen idee? Nachtvlinderonderzoekers vinden dit soort zaken heel gewoon. Nieuwsgierig geworden?

Natuurdiorama Holterberg biedt zaterdagavond 31 augustus tijdens de Nationale Nachtvlindernacht de mogelijkheid om op een spannende manier kennis te maken met nachtvlinders. De avond begint om 22.00 uur in het natuurmuseum.

Volwassenen € 5,50 Kids € 3,50 (incl. consumptie)

Reserveren: 0548-361979 / info@museumholterberg.nl.

nachtvlinder-neus